FansForum BG~


You are not connected. Please login or register

М. Шадоус

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 М. Шадоус on Вто Авг 10 2010, 02:29

v.shadows

avatar
Администратор
Администратор

М. Шадоус (на английски M. Shadows е артистичен псевдоним на Матю Чарлс Сандърс, Matthew Charles Sanders) е вокалът на американската хеви метъл/метълкор банда Авенджед Севънфоулд. Роден е на 31 юли 1981 г. в Хънтингтън Бийч, Калифорния и все още живее там.
През детските си години, Матю Чарлс Сандърс е бил известен с лошото си държание и неприличното си поведение. Той казва: "Аз бях между това да бъда добро и лошо дете - имах добро сърце, но лошо отношение към другите." Бил е изключен от две различни училища в Хънтингтън Бийч, един път за чупене на прозореца на колата на жена, след парти в шести клас и втори път за обезобразявате на двора на училището в седми клас. По късно се стигнало до това, че почти не убил директора на училището което бил, като му докарал инфаркт, това му донесло прякорът "момчето което убило директорът." В ДВДто All Excess на групата, когато всички членове разказват как са получили сценичните си имена, M. Шадоус споделя, че когато е учил в Huntington Beach High School и когато бандата точно е започвала, той е бил мрачно хлапе (от там и "Шадоус"), но той също е искал да вмъкне името си, Мат, в сценичният си прякор. Мат е съкратено до M и оттогава е познат като M. Шадоус

Мат е свирил на бас китара, преди да започне да пее. Когато е бил малък е слушал много пънк рок. Баща му за пръв път му купува рок албум - Appetite for Destruction на Гънс Ен' Роузис след като те посещават Headbanger's Ball в родният му град.

В следващите години, Шадоус сформира няколко банди с китаристът на Avenged Sevenfold - Заки Венджънс. Преди това, той е бил член на пънк група наречена 'Successful Failure'.

Shadows силно подкрепя войниците служещи на САЩ, има много близки приятели служещи в Ирак. Песента "M.I.A." ("Missing In Action") е написана в почит на тези негови приятели. Песента "Gunslinger" от едноименния албум на групата self-titled album допълнително описва чувствата му към войниците. Песента "Critical Acclaim" е атака към хората които критикуват войниците в Ирак.

В дебютният албум на бандата, Sounding the Seventh Trumpet, вокалите на М. Шадоус имат тежко метълкор звучене и се състоят от викане и гърлени звуци. Този стил постепенно се размива в следващите им албуми, като се стига до там че напълно се захвърля от стила на бандата.

Някои от най-големите влияния на него са направили групи като Мегадет, Айрън Мейдън, Металика, Pantera, и Гънс Ен' Роузис. Той също е много запален по супер групата на Phil Anselmo - Даун

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите