FansForum BG~


You are not connected. Please login or register

H2O

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 H2O on Нед Авг 08 2010, 00:09

vengeance_

avatar
Администратор
Администратор
Н2О просто добави вода е австралийски сериен филм за деца и тинейджъри , сниман през периода 2006-2009 (3 сезон в процес на снимане).

Във сериала се разказва за 3 момичета - / Ема Гилбърт /, / Клео Сертори / и / Рики Чадуик /, които се превръщат в русалки след като скачат в Лунния басейн на остров Мако по време на пълнолуние. Скоро след това момичетата откриват, че са се превърнали в русалки. Техен приятел е Луис Макартни, който единствен знае за тайния им подводен живот. При пълнолуние момичетата не трябва да гледат луната или отражението ѝ във вода, защото ще излязат извън контрол. Появява се и г-ца Катъм, която преди е била русалка. Но не само тя е била такава, Грейси и Джулия също. Ема, Клео и Рики наследяват медальоните на другите три стари русалки в знак на приятелство от тях (направени от Макс).

Те си мислят, че имат проблеми, но истинските проблеми започват, когато Ема спасява богатото момче Зейн Бенет, което започва да преследва русалките въпреки умоляванията на Рики да спре. За сега не е опасно, защото никой не му вярва, но когато хидробиоложката д-р Денман идва в за втори път Зейн и казва за русалката, която го е спасила. Денман отива на остров Мако и там намира 2-ра проба от опашка на русалка и така разбира, че момичетата са русалки,но не казва на Зейн. А за тях предателството на Зейн е огромно. След като Денман ги залавя чрез хитрост ,за да им се извини по някакъв начин, Зейн освобождава Луис и заедно помагат на момичетата да се измъкнат. Ема, Клео и Рики съветвани от г-ца Катъм разбират, че единственият начин да се спасят е да се откажат от силите си. И когато го правят мислят, че всичко това вече е свършило, а се оказва, че силите им са изчезнали само временно (за 12 часа). На другият ден Рики и Зейн късат, а за Зейн и баща му започва ново начало.

Във втория сезон, след пълнолунието русалките разбират, че силите им са се покачили в пъти. Те не могат да ги контралират,а Луис се опитва да помагне на Клео, но тя си мисли така,че ства по-лошо и къса с Луис. Новото момиче в града - Шарлот Уатсфорд, разбира, че Ема,Клео и Рики са русалки, след като научава, че баба и също е била русалка. На видеото се вижда ясно една такава. Луис се опитва да и обясни, че това е шега, но тя е решена да разбере истината и намира Макс — приятелят на баба и. Той разказва всичко и тя също скача в Лунния басейн по време на пълнолуние и се превръща в 4-та русалка. Обаче, притежавайки опасни сили и не можейки да ги контролира, тя започва да става опасна, дори напада момичетата и се превръща в най-големия им враг. Дори чрез лъжа се опитва да открадне гаджето на Клео — Луис. Но Луис къса с Шарлот. В края на сезона има необикновено пълнолуние, защото планетите се редят в една колона с Луната. И ако има русалка в Лунния басейн и Луната мине от горе, ще вземе това което и е дала (силите). Точно по това време на нощта се разиграва зрелищна битка при вулкана на остров Мако. Ема, Клео и Рики срещу Шарлот. Накрая 3-те момичета я бутат в Лунния басейн и тя губи силите си.

Трети сезон на сериала се очаква в края на 2009. Сериите се фокусират върху Клео и Рики, които започват училище. В първите епизоди Ема участва, но после заминава извън града. Има нови герои сред които Бела — нова русалка и Уил — плувец, който разбира за русалките след като отключва мощта на остров Мако. Момичетата отново падат в лунният басейн и откиват нови и опасни сили. Рики къса със Зейн и той заплашва, че ще разкаже на всички за русалките. Тогава силата на Белла, която е получила като е станала русалка, играе важна роля. Белла може да превръща водата в желе.По непотвърдени факти Рики умира като е изядена от акула, но това не е потвърдено.В града има друга Дедмант която е леля на клео.Майката на Клео се умъжва за бащтата на Зейн и затова тя е принудена да живее с него. Зеин постоянно я заплашва че ще разкрие таината им, ако Рикии не стане гадже с него но тя си харесва Луи. Другата теория е, че Зейн започва да харесва Белла, но тя не отвръща на чувствата му .Тои разкрива таината и започват да иследват остров Мако и русалките.но КЛЕО , РИКИ и БЕЛА се борят със силите сил. Луис е видял Емма в друг град , затова момичетата я карат да се варне и тя идва . Накрая момичетата побеждават . Луис искал много да им помогне затова при палнолуние и той скача в лунният басеин и става русалка.Силите му са изван контрол.Внучките на госпожица Катам и Джулия идват ,а те също искат да станат русалки затова и те скачат в лунният басеин.

2 Re: H2O on Сря Авг 11 2010, 20:26

~ Enchanted

avatar
Още малко попиши...
Йей. Русалки ;д

3 Re: H2O on Сря Авг 18 2010, 16:48

v.shadows

avatar
Администратор
Администратор
Признавам си, че в началото бях много зарибена по тях, ама минаха и заминаха като автобус на спирка
~~~~~~~~~~~~~

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите