FansForum BG~


You are not connected. Please login or register

Форкс, щата Вашингтон, не можеш лесно да се класираш в местното училище

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

Мушки

avatar
Администратор
АдминистраторГрад Форкс, щата Вашингтон – доскоро едно от най-бързо замиращите населени места в САЩ през последните две години. Спокойствието и безвремието в него доскоро действаха доста депресиращо. Но Стефани Майерс го превърна с един замах в главно действащо лице във вампирската си поредица „Здрач”.

Картинката днес е коренно различна. Малкото градче се пука по шевовете и за да се класираш за разходка из култовите местенца, по които са обикаляли Бела Джейкъб, се чака с месеци.

Местните жители, макар и да се радват на интереса на туристите, страдат доста от ненадейния хаос, с който ежедневно трябва да се справят.

Повечето местни жители, доскоро едва свързващи двата края в семейния бюджет, днес са проспериращи американски бизнесмени. Сред тях има притежатели на скъпи хотели, ресторанти и магазини.

Всеки местен жител се опитва да докаже, че именно на негова територия е снимана поне една сцена от екранизацията, но и туристите не се опъват изобщо и дори им харесва да бъдат лъгани.

Нароилите се предприемачи гледат много внимателно всяка част от сагата, за да могат да изградят своите атракциони по най-точния образец. Пример за такива места са ресторантът, където Бела и Едуард се срещат, пак там има и специално „Здрач меню”, в което е включено всичко, което самата Стефани Майерс е описала в книгите си. Менюто е изнесено пред ресторантите, за да привлича отдалече всеки посетител.

Единствено в близката гора се е запазила атмосферата отпреди филмовия бум във Форкс.

Друга забележителност в градчето е къщата на семейство Кълън, която е съвсем реална постройка.

И колкото и странно да ни се струва, дори има мераклии да си закупят имот във Форкс. Очевидно си мислят, че ще ударят лесна и бърза печалба, макар цените на имотите, въпреки продължаващата криза, да растат с неимоверна скорост.

И, естествено – в момента Форкс определено е истинска златна мина.
~~~~~~~~~~~~~
this is a story of boy meet girl.
boy falls in love.
girl doesn't.
http://fansforum.forumotions.net

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите