FansForum BG~


You are not connected. Please login or register

Дневниците на Стефан

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Дневниците на Стефан on Пет Авг 06 2010, 23:07

Мушки

avatar
Администратор
Администратор
#1 - The Origins / Произходът

По време на Гражданската война, на фона на мащабни имоти, невъобразими богатства и смъртоносни тайни, трима тийнейджъри от Мистик Фолс, Вирджиния навлизат в горещ любовен триъгълник, който ще промени вечността.

Братята Стефан и Деймън Салваторе са неразделни, докато не срещат Катрин, красива, мистериозна жена, която преобръща живота им с главата надолу. Роднините се превръщат в противници, братята Салваторе се състезават за обичта на Катрин, само за да открият, че разкошните копринени рокли и блестящи камъни крият ужасна тайна: Катрин е вампир. И тя има за цел да ги превърне във вампири, за да могат да живеят заедно – завинаги.

#2 - The Bloodlust / Кърваво изкушение

Стефан и Деймън Салваторе сега са вампири и трябва да се справят с последствията от техните съдби. Те избягват от малкия град Мистик Фолс, който е пълен с ловци на вампири и се отправят към Ню Орлиънс. Докато Стефан разкрива способностите си, Деймън продължава да скърби за загубата на Катрин, красивата вампирка, която ги преобрази. Но Ню Орлиънс предлага изкушения и опасности. Стефан се влюбва в друго човешко същество и волята му ще бъде подложена на изпитание. Деймън се оказва пленен от зъл и садистичен ловец на вампири. Стефан знае, че трябва да спаси брат си, но това ще му струва ли новата любов?

#3 The Craving / Жажда

Стефан Салваторе започва да се справя с истинската си същност. Събитията от предишните няколко месеца са го отрезвили и собствената му жажда за кръв започва да изчезва. Той пътува до Ню Йорк Сити, за да започне нов живот, който не изисква от него да убива хора, за да оцелява. Вместо това се храни от животните в Сентрал Парк. Но спокойният му живот се разтърсва от срещата му с брат си Деймън, който е убедил висшето общество в Ню Йорк, че е италиански благородник. Докато Стефан възвръща човечността си, Деймън напълно я изгубва. Стефан ще направи всичко на всяка цена, за да защити Деймън от самия него, но има и друг злодей. Вампир, който търси отмъщение за смърт, която са причинили Салваторе. Стефан и Деймън трябва да работят заедно, за да победят най – голямото зло.
~~~~~~~~~~~~~
this is a story of boy meet girl.
boy falls in love.
girl doesn't.
http://fansforum.forumotions.net

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите